T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARTVİN / BORÇKA - Cumhuriyet İlkokulu

AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASI

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Borçka Osman Bakır İmam Hatip Lisesi'nde düzenlendi. Saat 09.30'da başlayan turnuva renkli ve heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti. Turnuvada bir araya gelen öğrenciler zihinsel yeteneklerini sergileme fırsatı buldular.

Turnuvada equilibrio, q-bitz, pentago, mangala ve küre dallarında becerilerini sergileyerek birbirleriyle yarıştılar. Her bir oyun dalında strateji, hız ve problem çözme becerilerini kullanma şansı bulan öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de zekalarını sınamanın heyecanını yaşadılar. Turnuvadada okulumuzu temsil eden öğrenciler her kategoride dereceye girerek hepimizi gururlandırdılar. 

Küre alanında okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Ecrin DEMİR ilçe birincisi ve Q-bitz alanında okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi Tuğba ÖZDER ilçe birincisi olarak bu 2 oyun alanında ilçemizi il turnuvasında temsil edeceklerdir. Kendilerine başarılar diliyoruz. Ayrıca Equilibrio alanında 3/A sınıfı öğrencimiz Elifsu KÜÇÜK ilçe ikincisi, Mangala oyununda 4/B sınıfı öğrencimiz Zümra ZENGİN ilçe ikincisi ve Pentago alanında 3/A sınıfı öğrencimiz Zümre ATAR ilçe üçüncüsü olmuşlardır. İlçe turnuvasında okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 17:40 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 1  kişi beğendi